Cautare

397 de rezultate pentru "papu dragos tapu" (3.91 secunde)
Dragos Stancu, reprezentantul PIC Pitesti, ne-a declarat ca nu este obligatia PIC de a obtine autorizatie de statii in Oradea.
In 2007, considerat drept cel mai bun an pentru Romania din 1990, s-a inregistrat o crestere cu 30% a plecarilor romanilor in strainatate, comparativ cu 2006, si cu 25% pe turismul intern, inclusiv pe Litoral, sustine presedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT), Dragos Anastasiu.
Si comisarul-sef al Garzii Financiare Dolj, Dragos Ursulescu, sustine cauza contabililor: "Au fost foarte putini contabili condamnati de organele abilitate.
Daca prejudiciul este pâna la 50.000 de lei, atunci "se aplica o sanctiune administrativa, care se înregistreaza în cazierul judiciar".  Instanta stabileste daca e "cu intentie" Comisarul-sef al Garzii Financiare Dolj, Dragos Ursulescu, a spus ca institutia "nu prea" a avut cazuri de dosare penale pe numele administratorilor care retin sume prin stopaj la sursa, dar nu le vireaza.
Noi le recomandam turistilor sa mearga la agentiile membre ANAT, desi nu este aceasta grantia suprema.", sustine presedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), Dragos Anastasiu.
Urmeaza Constanta, Brasov si Timisoara“, a declarat Dragos Radu, analist piata în cadrul companiei Regatta.  Termenele de finalizare nu sunt respectate  Conform studiului, avântul investitorilor spre diversificarea viitoarelor oferte de spatii comerciale este mai mult decât evident prin cei 2.400.091 mp închiriabili ai proiectelor de mall-uri anuntate pentru urmatorii trei-cinci ani.
Agentiile de turism membre ale ANAT au inregistrat anul trecut o cifra de afaceri cumulata de 4,45 miliarde de lei (1,25 miliarde euro), a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, Dragos Anastasiu, presedintele asociatiei.
Circa 700.000 de romani au plecat in strainatate in sezonul estival din acest an, cu peste 25% mai multi decat in 2007, in timp ce litoralul romanesc a fost vizitat de cel mult 100.000 de straini, a declarat joi presedintele ANAT, Dragos Anastasiu, care a adaugat ca cei mai multi dintre conationalii nostri - 250.000 - au preferat Grecia, in special insulele Rhodos si Corfu.
Presedintele Aliantei Confederatiilor Patronale din Romania, Dragos Anastasiu, a afirmat ca transportatorii ar putea relua protestele, prin blocarea drumurilor. "Din punct de vedere al autoritatilor, raspunsul este clar.
"Ambele variante propuse de consultant vizeaza vanzarea in totalitate a pachetului de actiuni detinut de stat, prin licitatie deschisa sau prin negociere directa", a spus, tot in martie, secretarul general al ministerului, Dragos Tanasoiu.
Am fi interesati de achizitionarea altor companii insa, din cate stim, nu exista niciuna compatibila cu profilul nostru de activitate care sa fie de vanzare" a declarat Dragos Paval, actionar si presedinte al grupului.
Preturile produselor alimentare vor creste in conditiile in care leul se va deprecia in continuare, a declarat, miercuri, presedintele Federatiei Sindicale din Industria Alimentara, Dragos Frumosu.
Si de cand nu s-a mai vorbit in tara asta de stomaj?", a declarat, luni, Dragos Dinu, consultant in cadrul companiei farmaceutice A&D Pharma, la prezentarea primei editii a catalogului Who'S Who in Business Romania 2008 - Cei mai importanti 1.000 de oameni din Business.
Oricum, nu au voie sa profeseze ca si consultanti", a spus si Dragos Ursulescu, seful Garzii Financiare Dolj. Chiar printre criteriile de la examen s-au introdus avantaje pentru cei care lucreaza la Ministerul Economiei si Finantelor sau la unitatile din subordine.
"Totul depinde de modul cum te orientezi", a spus Dragos Ursulescu, comisar-sef al Garzii Financiare Dolj. "Eu sunt si expert contabil, si auditor, dar inactiv.
Presedintele Federatiei Sindicale din Industria Alimentara, Dragos Frumosu, a declarat, luni, ca preturile la alimente vor creste dupa cel putin o luna de depreciere continua a leului, apreciind ca unii producatori si comercianti vor majora preturile cand vor ajunge la "profit zero".
"Exista doua modalitati descoperite de noi, prin care societati din Dolj au eludat statul la plata TVA si a impozitului pe profit", spune comisarul-sef al Garzii Financiare (GF) Dolj, Dragos Ursulescu.
Anuntul a fost facut saptamana trecuta de city-managerul Slatinei, Minel Prina, si de consultantul Dragos Paslaru, in cadrul intalnirii care a avut loc intre reprezentantii administratiei locale si mai multi agenti economici. Muncipalitatea si-a pus mari sperante in fondurile europene.
Platile din fonduri structurale catre Romania vor fi de minimum doua miliarde de euro in acest an, a declarat directorul executiv al Grupului pentru Economie Aplicata (GEA), Dragos Pislaru, aratand ca mai importanta decat valoarea sumelor atrase este calitatea proiectelor si efectele acestora in economie.
492 de note de acceptare, peste o treime (38,5%) fiind pentru marca Dacia, a declarat, luni, purtatorul de cuvant la Ministerului Mediului, Dragos Nacuta.
google-analytics.com